Tom Ellis als Lucifer met drankje

Vanaf 21 augustus gaat het verhaal van Lucifer verder in het vijfde seizoen van de gelijknamige hitserie. In de eerste trailer krijgen we alvast een dubbele dosis Lucifer.

Nadat televisiezender Fox stopte met Lucifer werd de populaire serie overgenomen door Netflix. De streamingdienst wilde ook stoppen na een vierde seizoen, maar de fans kwamen weer in actie en zorgden ervoor dat de serie werd verlengd. Het zesde seizoen wordt nu echt de allerlaatste. Maar voor het zover is, kunnen we nog genieten van het vijfde seizoen en dat wordt een hele interessante. Let op, de trailer bevat een dikke spoiler.

Spoilers

Lees niet verder als je je wilt laten verrassen door het vijfde seizoen van Lucifer, dat trouwens in twee delen wordt uitgezonden. In de trailer is te zien dat Lucifer terugkeert uit de hel, maar dit is niet de Luci die we kennen. Het blijkt zijn tweelingbroer Michaël te zijn. Hij doet er alles aan om het leven van de charmante duivel te verzieken en dat leidt tot een strijd tussen de twee engelen. 

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer is vanaf 21 augustus te zien op Netflix.

Article continues after the ad
More content below the advertising