De iconische horrorfilm Child's Play is terug om een nieuwe generatie te traumatiseren en de moordlustige pop Chucky is gevaarlijker dan ooit!

In de jaren '80 kwam de pop Chucky tot leven en traumatiseerde hij talloze kinderen en tieners die eigenlijk geen horrorfilms zoals Child's Play hoorden te kijken. Nu is er een remake om een nieuwe generatie de stuipen op het lijf te jagen. Chucky is dit keer een modern stuk elektronisch speelgoed genaamd Buddi, met een dikke knipoog naar Apple, en wanneer hij nu begint te moorden, kan hij iedere zelfrijdende auto of slimme koelkast als wapen gebruiken. 

Article continues after the ad

Televisieserie 

Naast deze film wordt er ook een televisieserie over Chucky ontwikkeld, maar de twee hebben helemaal niks met elkaar te maken. Filmstudio MGM heeft de rechten van de eerste Child's Play-film en maakt deze reboot, de serie wordt gemaakt door Don Mancini, de bedenker van Chucky, en hij vindt het erg jammer dat de studio de remake maakte zonder hem. De fans kunnen dit jaar in ieder geval uitkijken naar heel veel Chucky.

Child's Play draait vanaf 20 juni in de bioscoop.

More content below the advertising