Hollywood-sterren op leeftijd kunnen meestal hun biezen pakken. Gelukkig weten de makers van The Good Liar acteerervaring wél op waarde te schatten!

Komende winter gaat The Good Liar in première. Hierin bedenkt meesteroplichter Roy Courtney een sluw plan om de erfenis van een steenrijke weduwe te stelen. Hij verleidt zijn slachtoffer via een datingsite en trekt al snel bij haar in. Maar naarmate het tweetal meer tijd met elkaar doorbrengt, merkt Roy dat hij steeds meer gevoelens begint te ontwikkelen voor zijn beoogde doelwit. Onlangs verscheen de eerste trailer voor dit romantische drama!

Article continues after the ad

 

De trailer van The Good Liar belooft een lekker ouderwetse speelfilm, waarin het verhaal en het acteerwerk niet worden ondergesneeuwd door speciale effecten en andere digitale kermisattracties. De grootste troef van dit romantische drama zijn dan ook de hoofdrolspelers. De meesteroplichter wordt gespeeld door Ian McKellen (The Lord of the Rings-trilogie). Oscarwinnaar Helen Mirren (The Queen) tekende voor de rol van de welvarende weduwe. Kortom, genoeg talent aan boord voor een even aangrijpende als ontroerende filmhuisfilm!

The Good Liar draait vanaf 21 november in de bioscopen.

More content below the advertising