Netflix was de reddende engel en zorgde ervoor dat de stopgezette serie Lucifer een tweede leven kreeg. In het vierde seizoen ontmoet de duivel een oude bekende.

De Amerikaanse zender Fox vond de kijkcijfers van Lucifer toch net iets te laag en besloot te stoppen met de misdaadserie over de duivel. Dat vonden de fans niet leuk en zij kwamen in opstand. Netflix luisterde wel en gaf Lucifer een tweede leven. Dat is maar goed ook, want in het derde seizoen zag rechercheur Chloe Decker zijn ware gezicht. Ze besefte dat hij inderdaad de duivel is en in het vierde seizoen zien we eindelijk de gevolgen van deze openbaring. 

Eva

Het zal geen verrassing zijn dat Chloe er weinig trek in heeft om met de duivel te daten en Lucifer reageert daarop door zijn verdriet weg te drinken. Terwijl Chloe nadenkt over haar gevoelens komt Lucifer zijn eerste liefde Eva weer tegen. Dit keer hoeft zij geen hap van een appel te nemen om voor problemen te zorgen, haar aanwezigheid is voldoende om flink wat chaos te veroorzaken.

Article continues after the ad

Het vierde seizoen van Lucifer is vanaf 8 mei te zien op Netflix.

More content below the advertising