Komende zomer verschijnt Toy Story 4 in de bios. Om alvast in de stemming te komen, plaatste Disney een gloednieuwe trailer online!

Het nieuwste voorproefje van Toy Story 4 laat eindelijk wat (om nog niet te zeggen veel) meer zien van het verhaal. Zo maken Woody en Buzz kennis met Forky. Dit speelgoed is door Bonnie op school in elkaar geknutseld. Maar Forky heeft zo zijn eigen gedachten waar hij thuishoort. Zijn zoektocht leidt het stuk bestek, en de rest van het speelgoed, naar een gloednieuw avontuur ver, ver van huis!

Article continues after the ad

 

Afgaande op de trailer doet dit vierde niet onder voor de andere films in de Toy Story-reeks. De trailer is erg grappig, een beetje griezelig en ouderwets ontroerend. Een echte Pixar-film dus! Oude bekenden als Tom Hanks (Woody) en Tim Allen (Buzz Lightyear) zullen in dit vervolg worden bijgestaan door nieuwkomers als Keanu Reeves en het comedyduo Key & Peele. Naar verluidt is dit het laatste deel in de reeks, dus alleen daarom al is Toy Story 4 een uitstapje naar de bios waard!

Toy Story 4 draait vanaf 26 juni in de bioscopen!

More content below the advertising