Deze maand ging het vierde seizoen van Lucifer in première bij Netflix. Maar als het aan hoofdrolspeler Tom Ellis ligt, zal het daar niet bij blijven!

Vorig jaar zette Fox een punt achter Lucifer, tot groot verdriet van de fans. Gelukkig zag Netflix nog wel brood in deze duistere fantasyserie. Begin deze maand ging dan ook het vierde seizoen van start bij de streamingdienst. En hoofdrolspeler Tom Ellis is de fans daar nog altijd dankbaar voor. In een interview met The Hollywood Reporter stelt hij: “Miljoenen fans hebben van zich laten horen toen de show werd stopgezet. Daar kan ik ze niet genoeg voor bedanken.”

Article continues after the ad

 

Maar belangrijker is dat Tom Ellis, die sinds 2015 de titelrol speelt, al uitkijkt naar het volgende seizoen. In hetzelfde interview zegt hij namelijk: “We hebben de deur voor Seizoen 5 wagenwijd opengezet. Wat mij betreft hebben we het hele verhaal dan ook nog niet verteld.” Voor de talloze duivelsaanbidders die er alles aan hebben gedaan om deze hitserie van de ondergang te redden, zullen deze uitspraken van Lucifer himself als muziek in de oren klinken!

De eerste vier seizoenen van Lucifer zijn nu te zien op Netflix.

More content below the advertising