Er zijn inmiddels al 10 seizoenen van Modern Family gemaakt, wat betekent dat de serie al bijna een decennium op onze lachspieren werkt.

En in al die jaren heeft de familie heel wat doorgemaakt en zijn de acteurs die ze spelen 'opgegroeid' voor onze ogen. Check de foto's hieronder om te zien hoe de moderne familie veranderd is.

Ty Burrell als Phil Dunphy

Phils grappige karakter maakte hem al snel de favoriet van de show. De dad-jokes en zijn onnozele acties zijn na negen jaar vol Modern Family nog steeds even leuk.

Julie Bowen als Claire Dunphy

Julie Bowen zal altijd herkend worden als de directe, licht ontvlambare, kritische en hilarische Claire. Ze heeft inmiddels twee Emmy's voor haar rol binnengeharkt.

Nolan Gould als Luke Dunphy

Het jongste familielid van de Dunphy's begon ooit als een stout, niet al te snugger, ventje. Inmiddels zien we door zijn kattekwaad dat hij steeds meer op zijn oudere zus Haley gaat lijken. In het echt is Nolan één van de slimste kids ter wereld. 

Ariel Winter als Alex Dunphy

De mega intelligente Alex is in het echt ook erg slim. Ariel volgt naast het acteren een studie aan UCLA.

Sarah Hyland als Haley Dunphy

De rebelse en ietwat nietsnuttige dochter Haley is gedurende de serie opgebloeid. Net als de carrière van Sarah, die nu ook regelmatig naar de microfoon grijpt voor een liedje. 

Sofia Vergara als Gloria Delgado-Pritchett

Sofia Vergara is door haar rol als Gloria internationaal bekend geworden en wist zo vele fans aan zich te binden. 

Ed O'Neill als Jay Pritchett

Ed was de het enige Modern Family-lid die al een flinke carrière achter de rug had toen hij begon. Zo speelde hij 11 jaar in Married With Children. Toch zal zijn rol als de norse vader des huizes momenteel wellicht zijn bekendste rol zijn. 

Rico Rodriguez als Manny Delgado

De jonge, maar toch ook enorm volwassen, Manny wordt gespeeld door de inmiddels 20-jarige Rico. Rico maakte van zijn personage Manny een echte serie-favoriet en we zien dan ook een rooskleurige toekomst voor de acteur.

Jesse Tyler Ferguson als Mitchell Pritchett

Jesse Tyler Ferguson heeft het naast Modern Family ook erg druk met zijn Broadway-carrière. Die liefde voor het toneel deelt hij uiteraard met zijn evenbeeld Mitchell.

Eric Stonestreet als Cameron Tucker

Cameron is altijd optimistisch, vrolijk en zorgzaam. Door zijn rol als Cameron is Eric niet meer weg te denken van de beeldbuis, terwijl hij vóór de serie vaak alleen bijrolletjes aangeboden kreeg. 

Aubrey Anderson als Lilly Tucker-Pritchett

Aubrey begon in Modern Family toen ze nog maar 4 jaar oud was. Ze is dan ook op de set opgegroeid en weet inmiddels prima hoe ze de spotlight moet stelen. 

In 1996 was Independence Day dé film van het jaar. Nu meer dan twintig jaar later is de spectaculaire blockbuster nog net zo vermakelijk als toen. 

Uit het niets verschijnen gigantische ruimteschepen boven de belangrijkste hoofdsteden op aarde. Wat willen deze aliens? Een voormalige wetenschapper ontcijfert een geheim bericht van de ruimtewezens en ontdekt dat ze weinig goeds van plan zijn. Hij moet zich haasten om de president van Amerika te waarschuwen en een manier te vinden om deze buitenaardse invasie tegen te houden.

Independence Day was een gigantisch kassucces en een wereldwijf fenomeen, terwijl het eigenlijk niet veel meer is dan een hele dure b-film met een slap verhaal. Maar wie heeft er logica nodig wanneer de bordkartonnen personages worden gespeeld door sympathieke topacteurs en de special effects je bijna doen geloven dat er daadwerkelijk een buitenaardse invasie aankomt. Deze film is puur entertainment en precies wat je verwacht van een lekkere popcornfilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.

De Wereld Draait Door

- Kiki Bertens. Tennisster Kiki Bertens heeft een topjaar achter de rug, en dat terwijl de wereld er vorig jaar nog heel anders uitzag. Bertens twijfelde of ze überhaupt nog wilde tennissen. 

- Sylvana Simons en Ingeborg Jansen. Documentairemaakster Ingeborg Jansen volgde Sylvana Simons een jaar lang. Ze was voor het eerst bij Sylvana tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 en volgde haar tot de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

- Jeangu Macrooy. Jeangu zingt Paul Simons 'Still Crazy After All These Years'.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts. 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jett Rebel. De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen.

- Hannelore Zwitserlood. Hannelore Zwitserlood is een begrip in radioland. Na een tussenstop op televisie maakt ze in januari 2019 haar grote comeback als de nieuwe sidekick van Frank Dane op Radio 538.

- Charly Lownoise en Mental Theo (foto). Charly Lownoise en Mental Theo zorgden er in de jaren negentig voor dat Nederland massaal uit z'n dak ging op hun Happy Hardcore.

- Causes. De Utrechtse band Causes, met Britse zanger Rupert Blackman, komen de week muzikaal afsluiten.

 

Pauw

- Maxim Hartman. Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee.

- Kees Jansma en Youri Mulder. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen.