Er zijn inmiddels al 10 seizoenen van Modern Family gemaakt, wat betekent dat de serie al bijna een decennium op onze lachspieren werkt.

En in al die jaren heeft de familie heel wat doorgemaakt en zijn de acteurs die ze spelen 'opgegroeid' voor onze ogen. Check de foto's hieronder om te zien hoe de moderne familie veranderd is.

Ty Burrell als Phil Dunphy

More content below the advertising

Phils grappige karakter maakte hem al snel de favoriet van de show. De dad-jokes en zijn onnozele acties zijn na negen jaar vol Modern Family nog steeds even leuk.

Julie Bowen als Claire Dunphy

Julie Bowen zal altijd herkend worden als de directe, licht ontvlambare, kritische en hilarische Claire. Ze heeft inmiddels twee Emmy's voor haar rol binnengeharkt.

Nolan Gould als Luke Dunphy

Het jongste familielid van de Dunphy's begon ooit als een stout, niet al te snugger, ventje. Inmiddels zien we door zijn kattekwaad dat hij steeds meer op zijn oudere zus Haley gaat lijken. In het echt is Nolan één van de slimste kids ter wereld. 

Ariel Winter als Alex Dunphy

De mega intelligente Alex is in het echt ook erg slim. Ariel volgt naast het acteren een studie aan UCLA.

Sarah Hyland als Haley Dunphy

De rebelse en ietwat nietsnuttige dochter Haley is gedurende de serie opgebloeid. Net als de carrière van Sarah, die nu ook regelmatig naar de microfoon grijpt voor een liedje. 

Sofia Vergara als Gloria Delgado-Pritchett

Sofia Vergara is door haar rol als Gloria internationaal bekend geworden en wist zo vele fans aan zich te binden. 

Ed O'Neill als Jay Pritchett

Ed was de het enige Modern Family-lid die al een flinke carrière achter de rug had toen hij begon. Zo speelde hij 11 jaar in Married With Children. Toch zal zijn rol als de norse vader des huizes momenteel wellicht zijn bekendste rol zijn. 

Rico Rodriguez als Manny Delgado

De jonge, maar toch ook enorm volwassen, Manny wordt gespeeld door de inmiddels 20-jarige Rico. Rico maakte van zijn personage Manny een echte serie-favoriet en we zien dan ook een rooskleurige toekomst voor de acteur.

Jesse Tyler Ferguson als Mitchell Pritchett

Jesse Tyler Ferguson heeft het naast Modern Family ook erg druk met zijn Broadway-carrière. Die liefde voor het toneel deelt hij uiteraard met zijn evenbeeld Mitchell.

Eric Stonestreet als Cameron Tucker

Cameron is altijd optimistisch, vrolijk en zorgzaam. Door zijn rol als Cameron is Eric niet meer weg te denken van de beeldbuis, terwijl hij vóór de serie vaak alleen bijrolletjes aangeboden kreeg. 

Aubrey Anderson als Lilly Tucker-Pritchett

Aubrey begon in Modern Family toen ze nog maar 4 jaar oud was. Ze is dan ook op de set opgegroeid en weet inmiddels prima hoe ze de spotlight moet stelen. 

More content below the advertising

Glennis Grace keert terug met haar prachtige ode aan Whitney Houston. De eerste show is al zo goed als uitverkocht, maar gelukkig komt ze met een tweede concert.

Niemand kan de muziek van Whitney Houston zo goed tot leven brengen als Glennis Grace. Haar show Whitney - a Tribute by Glennis Grace was in 2018 een groot succes en ook dit jaar brengt Grace weer een ode aan de legendarische zangeres. De tickets voor de show op 6 september gaan zoals verwacht weer hard en daarom heeft Glennis Grace een tweede concert, op 8 september, aangekondigd. 

More content below the advertising

Glennis Grace kan het succes van de show amper geloven. "Het blijft onwerkelijk en een eer dat er zoveel animo is voor de show! Ik vind het echt fantastisch om dit te mogen doen, om alles te geven voor dat ene doel: Whitney Houston en haar prachtige, tijdloze muziek eren." 

Het extra concert van Whitney - a Tribute by Glennis Grace vindt op 8 september plaats in de Rotterdam Ahoy.

Koop nu hier je tickets! Wees er snel bij, want voor je het weet is de show uitverkocht.

 

Komend voorjaar verschijnt Rocketman in de bioscopen. Wij blikken alvast vooruit op deze swingende rockmusical!

Hoge vlucht

Rocketman vertelt het verhaal over de opkomst van de flamboyante Britse rockster Elton John. Deze zanger valt op de muziekacademie al op, maar de wereld ligt pas echt aan zijn voeten als hij de krachten bundelt met tekstschrijver Bernie Taupin. Samen maken ze hits als Tiny Dancer, Don't Let the Sun Go Down on Me en natuurlijk Rocket Man. Maar achter het succes gaat ook een hoop verdriet schuil. Zo worstelt Elton met verslaving, depressies en zijn homoseksualiteit.

More content below the advertising

 

Rolmodel

De titelrol wordt gespeeld Taron Egerton. Je kunt hem kennen uit de Kingsman-films, een vlotte variant op de James Bond-serie. Deze jonge Britse acteur zingt alle nummers zelf. Daarbij kreeg Egerton een enorm compliment van zijn grote rolmodel. Volgens Elton John zelf was er niemand die de energie van zijn nummers zo goed wist te vangen. Daarnaast zijn er belangrijke rollen zijn weggelegd voor Richard Madden (Medici) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World).

Oscars

Eerlijk is eerlijk, het is niet heel waarschijnlijk dat Rocket Man het succes van Bohemian Rhapsody evenaart. En dat is helemaal geen schande! De Queen-biografie staat in de top vijf van de succesvolste films in Nederland aller tijden. Om over de tientallen filmprijzen nog maar te zwijgen. Zo maakt Bohemian Rhapsody komende zondag kans op niet minder dan vijf Oscars, waaronder die voor beste film.

Hits

Dat neemt niet weg dat Rocketman de juiste papieren heeft om uit te groeien tot een rockmusical van epische proporties. De makers hebben de keus uit talloze Elton John-hits, die ook tientallen jaren later nog steeds staan als een huis. Voeg daarbij de oogverblindende 70s flashbacks, en je hebt een film die je als rockfan niet mag missen. Ongeacht of je de afgelopen Top 2000 nu hebt gestemd op Bohemian Rhapsody of I’m Still Standing!

Rocketman draait vanaf 30 mei in de bioscopen.