Tim Hofman is niet bang om duidelijk te maken dat hij het niet eens is met sommige politieke keuzes. Over een van die keuzes maakte hij een documentaire. 

In Terug naar je eige land volgt Tim vijf van de vierhonderd kinderen van vluchtelingen die in aanmerking zouden kunnen komen voor een eventueel kinderpardon. De jongeren zijn geboren in Nederland of wonen hier al langer dan vijf jaar. Door middel van de documentaire wil Hofman duidelijk maken wat het met de jongeren doet als ze ‘terug’ moeten naar een land dat ze eigenlijk helemaal niet kennen. 

Hofman volgt de achtjarige Nemr, met wie Tim vorige week in DWDD zat én een rondje binnenhof deed. Nemr is geboren in Nederland en in al die jaren al acht keer verhuisd naar een nieuw asielzoekerscentrum. Elk moment kan hij worden uitgezet naar Irak. De drie kinderen Maksim (14), Dennis (10) en Arina (5) zoekt Tim op in Kiev waar zij, na zeventien jaar in Nederland te hebben gewoond, terug naar toe zijn gestuurd. Ook maakt de presentator kennis met de zestienjarige Kinsley. Hij woont al negen jaar in Nederland, nadat hij hier was behandeld voor oogkanker. Nu moet hij terug naar Nigeria, waar zijn moeder is geboren, terwijl hij daar niemand kent.

Terug naar je eige land is vanavond te zien op NPO 3 om 22:25 uur

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.