Arie Boomsma tilt een bank op voor V-Gym

De sportscholen zijn gesloten, maar dat betekent niet dat je nu lui op de bank mag blijven hangen. Met deze sportieve programma's blijf, of wordt je, lekker fit!

Wie geen zin heeft om te sporten, kan niet langer het excuus gebruiken dat de sportscholen gesloten zijn, want er zijn voldoende manieren om thuis te trainen. En met deze programma's wordt dat ook nog eens heel erg leuk!

Zappsport@home

Iedere dag gaat Zappsport op bezoek bij een bekende Nederlander die een workout geeft waar kinderen makkelijk aan mee kunnen doen. Elke schooldag is er om 10:00 uur een nieuwe workout die je kunt bekijken op YouTube.

V-GYM

Heb je behoefte aan een pittigere training of wil je gewoon wegdromen bij het torso van Arie Boomsma? Kijk dan V-GYM. Vanaf donderdag traint Arie iedere werkdag 20 minuten lang met een bekende topsporter. Dit programma is exclusief te zien bij Videoland. 

Article continues after the ad

Trainen als een militair

Deze training is voor de echte bikkels. Op de social media kanalen van het Ministerie van Defensie geven leden van de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht en Koninklijke Luchtmacht dagelijks een aantal nieuwe oefeningen.

Let op, deze trainingen zijn niet alleen pittig maar vinden ook buiten plaats en als je naar buiten gaat, volg dan de richtlijnen op van het RIVM: was je handen, nies/hoest in je elleboog en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

More content below the advertising