Expeditie Robinson nam gisteren afscheid van twee deelnemers: Sandra, uit Kamp Onbekend, en Corry Konings, die in korte tijd een favoriet was geworden. 

Het is natuurlijk vervelend voor Sandra dat ze weg werd gestemd, al zag ze het zelf ook wel aankomen omdat er nou eenmaal iemand uit het team weg moest, maar Twitterend Nederland had er meer moeite mee dat Corry Konings moest vertrekken.

De zangeres had zich in een korte tijd heel erg geliefd gemaakt bij de kijker. Ze bleek een geboren overlever en kreeg liefkozend de bijnaam Corry King. 

Het survivalprogramma heeft de 67-jarige zangeres bij een jonger publiek onder de aandacht gebracht en ze heeft zelfs een Instagram account aangemaakt om in contact te blijven met haar fans. Hier heeft ze ook een filmpje geplaatst om alle kijkers van Expeditie Robinson te bedanken voor hun steun en lieve woorden.

More content below the advertising

De aflevering van Expeditie Robinson wordt komende zaterdag herhaald om 18:30 uur op RTL 5 en is terug te kijken op RTL XL

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.