Bijna tien jaar nadat Sylvester Stallone het ultieme actieteam samenstelde in The Expendables, kunnen we uitkijken naar een nieuw deel in de reeks. Op Instagram gaf Sly alvast een klein voorproefje!

In 2010 verscheen The Expendables in de bioscopen. Met veteranen als Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham en natuurlijk Sylvester Stallone was dit een hit onder actiefans. Al snel verschenen er twee vervolgfilms, met onder anderen Chuck Norris, Jean-Claude van Damme en Mel Gibson. Maar sindsdien bleef het akelig stil rondom de reeks… tot nu!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

All of those July 4th Fireworks got my mind going! I am starting to cook up The next adventure!

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

 

Op Instagram onthulde Sly dat hij druk bezig is met de voorbereidingen van The Expendables 4. Het is nog niet bekend welke actiehelden hun opwachting zullen maken in dit derde vervolg. Stallone heeft naar verluidt echter zijn zinnen gezet op Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Dave Bautista. Het zal in ieder geval nog even duren voordat we dit derde vervolg op de actiehit uit 2010 in de bioscopen kunnen zien. Maar niet getreurd: in de tussentijd kunnen we uitkijken naar Rambo: Last Blood. Die actiekraker draait al vanaf 19 september in de bioscopen!

More content below the advertising