Met de opnames van Creed II achter de rug is het verhaal van Rocky nu echt voorbij. In een filmpje op Instagram heeft Stallone afscheid genomen van zijn geliefde personage. 

Voor Sylvester Stallone was Rocky Balboa de laatste keer dat hij in de huid van de geliefde bokser zou kruipen, maar toen klopte regisseur Ryan Coogler aan zijn deur met de vraag of hij de bokshandschoenen weer uit de kast wilde halen voor een rol in Creed. Stallone vond het een sterk script en besloot een uitzondering te maken voor Coogler en toch nog een keertje Rocky te spelen.

Nu is er een vervolg op die ijzersterke spin-off, waarin de zoon van Apollo Creed de ring in stapt, en het zal geen verrassing zijn dat Stallone voor Creed II nóg een keer terugkeerde, maar dit is echt de allerlaatste keer. In een filmpje op Instagram neemt Stallone afscheid van het personage en geeft hij aan dat het nu aan Michael B. Jordan is om de filmserie op zijn brede schouders te dragen.

More content below the advertising

Aan het einde van de opnames van de film gaf Stallone een korte speech, waarin hij zegt dat hij met veel plezier Rocky Balboa heeft gespeeld. "Ik doe een stap terug en mijn verhaal is verteld." In de tekst bij het filmpje schrijft Stallone dat het zijn hart breekt om na veertig jaar afscheid van het personage te nemen, maar aan al het goede komt een einde. Hij sluit af met de mededeling dat Rocky nooit zal sterven, want hij leeft door in de harten van alle fans.

Creed II draait nu in Amerika en vanaf 10 januari 2019 kunnen we de laatste film met Rocky Balboa ook in de Nederlandse bioscopen zien.

More content below the advertising

Goed nieuws voor de fans van de comedyserie Frasier: volgens hoofdrolspeler Kelsey Grammer wordt er druk gewerkt aan een nieuw seizoen in de reeks!

Spin-offs van populaire series zijn meestal geen lang leven beschoren. Een uitzondering op de regel is Frasier! In deze afgeleide van de comedyklassieker Cheers volgen we het wel een wee van Dr. Frasier Crane, een psychiater die na een lang verblijf in Boston terugkeert naar zijn eigenwijze vader en neurotische broer in Seattle. Volgens Kelsey Grammer, die de titelrol speelde, wordt er gewerkt aan een comeback van deze sitcom!

More content below the advertising

In een interview met People onthult de acteur dat de officiële aankondiging niet lang meer op zich laat wachten. In het nieuwe seizoen zal de zoon van Frasier centraal staan. Grammer zal nu de rol van (groot)vader op zich nemen. Helaas zullen we John Mahoney, die in Frasier de rol van de nukkige vader Martin speelde, niet zien in de nieuwe reeks. Hij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

De TV Kantine wordt tien jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Carlo en Irene duiken weer in de verkleedkist en krijgen bezoek van de BN'ers die zij op de hak hebben genomen. 

Geloof het of niet, maar De TV Kantine wordt alweer tien jaar oud! In 2009 begonnen Carlo Boszhard en Irene Moors met dit sketchprogramma waarin bekende Nederlanders worden gepersifleerd. Door de jaren heen hebben ze al veel BN'ers op de hak genomen en er wordt uitgebreid teruggeblikt op de leukste sketches. In dit jubileumseizoen komen ook een aantal 'slachtoffers' op visite. 

More content below the advertising

Het duo duikt dit seizoen ook weer in de verkleedkist om nieuwe sterren na te doen, zoals: Twan Huys, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde en André van Duin. Carlo en Irene krijgen ook gezelschap van andere komische talenten. Chantal Janzen kruipt in de huid van Mariska Bauer, Paul de Leeuw bakt ze bruin als Robert van Beckhoven en Ilse 'Juf Ank' Warringa bezoekt De TV Kantine als Sanne Wallis de Vries. 

De TV Kantine is vanaf zaterdag 30 maart te zien om 22:00 uur op RTL 4.