Met de opnames van Creed II achter de rug is het verhaal van Rocky nu echt voorbij. In een filmpje op Instagram heeft Stallone afscheid genomen van zijn geliefde personage. 

Voor Sylvester Stallone was Rocky Balboa de laatste keer dat hij in de huid van de geliefde bokser zou kruipen, maar toen klopte regisseur Ryan Coogler aan zijn deur met de vraag of hij de bokshandschoenen weer uit de kast wilde halen voor een rol in Creed. Stallone vond het een sterk script en besloot een uitzondering te maken voor Coogler en toch nog een keertje Rocky te spelen.

Nu is er een vervolg op die ijzersterke spin-off, waarin de zoon van Apollo Creed de ring in stapt, en het zal geen verrassing zijn dat Stallone voor Creed II nóg een keer terugkeerde, maar dit is echt de allerlaatste keer. In een filmpje op Instagram neemt Stallone afscheid van het personage en geeft hij aan dat het nu aan Michael B. Jordan is om de filmserie op zijn brede schouders te dragen.

Aan het einde van de opnames van de film gaf Stallone een korte speech, waarin hij zegt dat hij met veel plezier Rocky Balboa heeft gespeeld. "Ik doe een stap terug en mijn verhaal is verteld." In de tekst bij het filmpje schrijft Stallone dat het zijn hart breekt om na veertig jaar afscheid van het personage te nemen, maar aan al het goede komt een einde. Hij sluit af met de mededeling dat Rocky nooit zal sterven, want hij leeft door in de harten van alle fans.

Creed II draait nu in Amerika en vanaf 10 januari 2019 kunnen we de laatste film met Rocky Balboa ook in de Nederlandse bioscopen zien.

Edwin Evers neemt deze week afscheid van de luisteraar en de vrienden van de ochtendshow hebben als cadeau een speciaal lied opgenomen.

Edwin Evers stopt na 21 jaar met zijn ochtendshow Evers Staat Op en deze week is hij voor het allerlaatst te horen. Dat konden de vrienden van de show natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op de melodie van We Are the World heeft half bekend Nederland een afscheidslied opgenomen voor de populairste radio-dj van het land. 

Op 21 december neemt Evers afscheid van de luisteraar met een speciale marathonuitzending vol live-muziek, bevriende artiesten en terugblikken. De aller-allerlaatste uitzending is te horen van 6:00 uur tot 18:00 uur op Radio 538. De finale wordt ook de hele dag live uitgezonden op SBS6.

De spannende misdaadserie Mocro Maffia was een heel groot succes voor Videoland en dan kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. 

Videoland heeft een aantal topseries in de aanbieding, maar de populairste serie is niet Grey's Anatomy of The Good Doctor, maar de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia. Van alle abonnees heeft meer dan de helft de serie over drie criminele vrienden gezien.

Zo een succesvolle serie verdient natuurlijk een vervolg en tijdens de uitreiking van de Hashtag Awards, een prijs voor videoproducenten, werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. 

Achmed Akkabi, die Paus speelt, vertelt daarover: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

De misdaadserie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt.