Slecht nieuws voor de fans van Suits! De serie krijgt een negende seizoen, maar dit is ook gelijk het laatste. Gelukkig hoeven we niet helemaal afscheid te nemen. 

Na het vertrek van hoofdrolspelers Gina Torres (Jessica Pearson), Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) was de toekomst van Suits onzeker. De dramaserie kreeg er drie nieuwe gezichten bij, waaronder Katherine Heigl, maar het ging natuurlijk om de vriendschap tussen aalgladde topadvocaat Harvey en de idealistische Mike. Nu is de kogel door de kerk, de serie krijgt nog een negende seizoen, maar dat is wel het laatste. 

Article continues after the ad

Voor de fans is er ook goed nieuws. Later dit jaar verschijnt de spin-off Pearson, waarin Gina Torres terugkeert als Jessica Pearson. In deze nieuwe serie heeft ze de advocatuur achter zich gelaten en gaat ze de politiek van Chicago in. Ook het negende seizoen van Suits wordt een feestje voor de fans. Aaron Korsh, de bedenker van de serie, houdt de deur open voor de terugkeer van enkele sterren van het eerste uur. 

Het laatste seizoen van Suits wordt in de zomer van dit jaar uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De Nederlandse kijkers kunnen zes seizoenen van de advocatenserie op Netflix kijken.  

More content below the advertising