Slecht nieuws voor de fans van Suits! De serie krijgt een negende seizoen, maar dit is ook gelijk het laatste. Gelukkig hoeven we niet helemaal afscheid te nemen. 

Na het vertrek van hoofdrolspelers Gina Torres (Jessica Pearson), Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) was de toekomst van Suits onzeker. De dramaserie kreeg er drie nieuwe gezichten bij, waaronder Katherine Heigl, maar het ging natuurlijk om de vriendschap tussen aalgladde topadvocaat Harvey en de idealistische Mike. Nu is de kogel door de kerk, de serie krijgt nog een negende seizoen, maar dat is wel het laatste. 

More content below the advertising

Voor de fans is er ook goed nieuws. Later dit jaar verschijnt de spin-off Pearson, waarin Gina Torres terugkeert als Jessica Pearson. In deze nieuwe serie heeft ze de advocatuur achter zich gelaten en gaat ze de politiek van Chicago in. Ook het negende seizoen van Suits wordt een feestje voor de fans. Aaron Korsh, de bedenker van de serie, houdt de deur open voor de terugkeer van enkele sterren van het eerste uur. 

Het laatste seizoen van Suits wordt in de zomer van dit jaar uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De Nederlandse kijkers kunnen zes seizoenen van de advocatenserie op Netflix kijken.  

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.