Source
ANP Foto

Mijn bijzonder rare week met Tess met Jennifer Hoffman (De Luizenmoeder) is een hit op de internationale festivals. Daarom is de première van deze Nederlandse film vervroegd naar de zomer!

Mijn bijzonder rare week met Tess is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Woltz. Hierin ontmoet de jonge Samuel tijdens een vakantie op Terschelling de mysterieuze Tess, die een groot geheim met zich meedraagt. Hij besluit zijn nieuwe vriendin te helpen met een gewaagd plan dat ze heeft bedacht om haar biologische vader te vinden. Onder anderen Jennifer Hoffman, Hans Dagelet, Terrence Schreurs en Julian Ras zijn te zien in deze familiefilm.

Article continues after the ad

Deze boekverfilming zou in eerste instantie pas in het najaar in Nederland in de bioscopen draaien. Maar omdat de film een hit is op de internationale festivals, is besloten om de film al op 4 juli in première te laten gaan. Mijn bijzonder rare week met Tess won namelijk al verschillende prestigieuze filmprijzen. Zo won de film op het New York International Children’s Film Festival de Grand Prize Audience Award en ook in Zagreb werd Tess beloond met de publieksprijs. Het lijkt er dus op dat Jennifer Hoffman na De Luizenmoeder opnieuw een hit in handen heeft!

More content below the advertising