Voor de première van The Lion King reisde Olcay Gulsen af naar Londen om de cast te interviewen, maar dat liep helemaal fout. 

De grote Europese première van The Lion King vond gisteren plaats in Londen en alle grote namen uit de cast waren bij dit feestje aanwezig. Olcay Gulsen werd door RTL Boulevard met een camera naar het evenement gestuurd om de aanwezige sterren, zoals Beyoncé, Elton John en prins Harry, een vraag te stellen, maar dat ging helemaal mis. Olcay had zo een slechte plek bij de rode loper gekregen dat ze niemand kon spreken. 

Mislukking

Aan de desk van RTL Boulevard vertelde Olcay over haar mislukte avontuur. "Ik stond daar dus en ik zag alle sterren: Elton John, Pharell Williams. Iedereen liep gewoon nog geen twintig centimeter van mij vandaan, maar ik heb ze allemaal niet gesproken." De enige persoon die ze een vraag kon stellen, was acteur Seth Rogan, die de stem van Pumba insprak. Ze vroeg hem hoe het was om met Beyoncé te zingen, waarop hij antwoordde dat hij niet met Beyoncé had gezongen. 

Het filmpje van Olcay Gulsen's reportage is terug te kijken op de website van RTL Boulevard.

Article continues after the ad
More content below the advertising