Jan Versteegh krijgt het zwaar dit voorjaar. Hij moet een komische spelshow met Gordon en Jandino in goede banen zien te leiden. 

Gordon en Jandino zijn twee presentatoren die je geweldig vindt of niet uit kunt staan. Als je behoort tot de eerste categorie wordt De Gordon tegen Dino Show je nieuwe favoriete spelshow en anders moet je dit programma zo veel mogelijk mijden.

De twee lolbroeken krijgen alle vrijheid om helemaal los te gaan met allerlei fysieke uitdagingen en uiteenlopende spelletjes. Ze worden daarbij geholpen door BN'ers die samen met de teamcaptains in allerlei pijnlijke en ongemakkelijke situaties terecht komen.

Vooral het finalespel wordt erg opmerkelijk. De BN'ers trekken allemaal een naaktpak aan en daarover weer een aantal kledingstukken. In dit pak moeten ze vragen beantwoorden en bij ieder fout antwoord, gaat een kledingstuk uit. Het team dat als eerste 'naakt' is, verliest. Het is aan Jan Versteegh om de show in goede banen te laten lopen en we wensen hem alvast veel succes.

Article continues after the ad

De Gordon tegen Dino Show wordt dit voorjaar uitgezonden. Wil je bij de opnames aanwezig zijn? Meld je dan aan via de website

More content below the advertising