Jan Versteegh krijgt het zwaar dit voorjaar. Hij moet een komische spelshow met Gordon en Jandino in goede banen zien te leiden. 

Gordon en Jandino zijn twee presentatoren die je geweldig vindt of niet uit kunt staan. Als je behoort tot de eerste categorie wordt De Gordon tegen Dino Show je nieuwe favoriete spelshow en anders moet je dit programma zo veel mogelijk mijden.

De twee lolbroeken krijgen alle vrijheid om helemaal los te gaan met allerlei fysieke uitdagingen en uiteenlopende spelletjes. Ze worden daarbij geholpen door BN'ers die samen met de teamcaptains in allerlei pijnlijke en ongemakkelijke situaties terecht komen.

Vooral het finalespel wordt erg opmerkelijk. De BN'ers trekken allemaal een naaktpak aan en daarover weer een aantal kledingstukken. In dit pak moeten ze vragen beantwoorden en bij ieder fout antwoord, gaat een kledingstuk uit. Het team dat als eerste 'naakt' is, verliest. Het is aan Jan Versteegh om de show in goede banen te laten lopen en we wensen hem alvast veel succes.

More content below the advertising

De Gordon tegen Dino Show wordt dit voorjaar uitgezonden. Wil je bij de opnames aanwezig zijn? Meld je dan aan via de website

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.