Source
ANP Foto

Het is alweer meer dan twintig jaar dat de Spice Girls de bioscopen onveilig maakten. Maar er wordt inmiddels gewerkt aan een gloednieuwe animatiefilm rondom deze meidengroep!

Sinds november vorig jaar toeren de Spice Girls weer door Europa en het is alsof ze nooit zijn weggeweest. De nieuwe belangstelling voor de ultieme meidengroep is ook niet onopgemerkt gebleven in Hollywood. Volgens The Hollywood Reporter is er inmiddels zelfs een heuse animatiefilm rondom dit vijftal in de maak. Bijzonder is dat er naast de grootste hits van de Spice Girls ook nieuwe muziek van de dames te horen zal zijn!

Article continues after the ad

 

Spice Girls Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell en Victoria Beckham hebben allemaal hun medewerking toegezegd aan deze filmmusical. De film zal gemaakt worden door Paramount Animation. Deze animatiestudio tekende eerder voor titels als The Spongebob Movie, Sherlock Gnomes en Wonder Park. De musical zal geproduceerd worden door Simon Fuller, de manager van de meidengroep. Helaas is nog niet bekend wanneer de animatiefilm zal uitkomen. Ook weten we nog niet hoe de film zal gaan heten, maar we hopen stiekem op The Spice Who Loved Me.

More content below the advertising