Source
ANP Foto

Volgende maand gaat Thank You For The Music van start. In deze spelshow laten bekende en onbekende Nederlanders zich van hun meest muzikale kant zien!

In Thank You For The Music nemen drie duo’s het tegen elkaar op in een reeks muzikale uitdagingen. De spelonderdelen variëren van Pictionary met songtitels tot het raden van liedjes die in emoji’s zijn afgebeeld. Kim-Lian van der Meij zal deze luchtige spelshow presenteren, maar uiteraard zou het feest niet compleet zijn zonder een rits BN’ers. Soundos El Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans zijn dan ook gestrikt voor de rol van teamcaptain.

Article continues after the ad

Maar niet alleen de BN’ers zullen het hoogste lied zingen. Wanneer een ronde wordt gewonnen, mogen de duo’s namelijk iemand uit het publiek kiezen om hun te helpen. Puur op uiterlijk moeten de kandidaten beslissen welke van de publieksleden over het meeste muzikale talent beschikken. Naast Soundos, Sanne en Johnny zullen ook Carolina Dijkhuizen, Danny de Munk en Kaj van der Voort hun opwachting maken in de eerste aflevering van Thank You For The Music.
 
Thank You For The Music is 8 juni iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

More content below the advertising