Game of Thrones-actrice Sophie Turner (23) maakt kans op de hoofdrol in de film over het leven van Culture Club-zanger Boy George. 

"Een van de interessantste suggesties die ik heb gehoord is Sophie Turner", zo vertelde George maandag zelf in het Australische radioprogramma Fitzy & Wippa. Die suggestie is zo gek nog niet: op internet circuleren al jaren foto's die de opvallende uiterlijke gelijkenissen tussen George en Turner laten zien. 
 

Article continues after the ad

Sophie Turner als Boy George?! 

Karma Chameleon-zanger George (58) keek niet raar op van het nieuws. "Het is raar, maar haar naam is gevallen. Ik denk dat het mensen van streek zou maken - 'Ze kan jou niet spelen, ze is een vrouw!' - maar dat zou ik alleen maar leuk vinden." Sophie valt sowieso in de smaak bij George. "Ik had haar willen zijn toen ik zeventien was."


Bohemian Rhapsody en Rocketman

Wij zijn na de Freddie Mercury-biopic Bohemian Rhapsody en het véél betere Elton John-verhaal Rocketman wel weer toe aan een puike muzikale biopic. Genoeg om uit te putten bij Boy George: naast vele hits, kreeg de excentrieke zanger ook genoeg tegenslagen in de vorm van drugsverslavingen en mensen die hem niet accepteerden. 

Het is nog niet bekend wanneer de Boy George-biopic uitkomt. We houden je op de hoogte!
 

More content below the advertising