Source
ANP Foto

Het optreden van Madonna tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival viel op z’n zachtst gezegd niet bij iedereen bij in de smaak. Gelukkig staat de techniek voor niets!

De organisatie van het Eurovisie Songfestival had zich met Madonna geen beter gastoptreden kunnen wensen. Althans, op papier… In de praktijk zong ze zo vals, dat ze waarschijnlijk niet eens de halve finale van de zangcompetitie had overleefd. “Als je één miljoen krijgt en je laat dit zien, dan ben je het niet waard om op dit podium te staan”, zo reageerde commentator Jan Smit op het pijnlijke optreden van de voormalige popdiva. Maar dankzij het wonder van de techniek, zet Madonna alsnog een prima showtje neer!

Article continues after the ad

 

Vannacht verscheen het optreden op het YouTube-kanaal van Madonna. Wonder boven wonder, weet de zangeres in deze video wel alle noten te halen. In de nabewerking zijn namelijk alle tenenkrommende uithalen netjes verwijderd. Onder de video regent het reacties van mensen die klagen over deze vorm van digitale geschiedvervalsing. Madonna is ondertussen nog te druk met het tellen van haar geld om te reageren op de beschuldigingen...

More content below the advertising