Videoland en Linda.TV presenteren de laatste twee afleveringen van de aangrijpende docuserie Eetstoornissen: Maskers Af.

In Eetstoornissen: Maskers Af volgen we vrouwen die lijden aan anorexia, boulimia en andere dieetgerelateerde stoornissen. De docuserie kijkt niet zozeer naar de oorzaak van deze stoornissen, maar hoe het dagelijks leven van de mensen die hieraan lijden wordt beïnvloed. Vandaag verschijnen de laatste twee afleveringen van deze docureeks online!

Article continues after the ad

 

De laatste afleveringen van deze Eetstoornissen: Maskers Af belichten het leven van Esther en Bianca. Esther lijkt als trotse moeder alles te hebben wat haar hartje begeert. Maar achter het geluk gaat een groot verdriet schuil: zij lijdt al ruim vijftien jaar aan boulimia nervosa.

Bianca kampt door het vroege verlies van haar ouders al op jonge leeftijd met depressies. Tot overmaat van ramp gaan deze duistere periodes gepaard met eetbuien die ze maar moeilijk onder controle krijgt. Zal het Esther en Bianca lukken om uit de greep te komen van deze stoornissen?

De laatste twee afleveringen van Eetstoornissen: Maskers Af zijn vanaf vandaag te zien bij Videoland. Een korte versie van de portretten is te bekijken op LINDA.tv.

More content below the advertising