In iedere promo van DanceSing zien we de prachtige Sherefa een uitmuntende versie van California Dreaming zingen. Wij vonden haar bekend voorkomen en gingen op onderzoek uit.

Het grote verschil tussen DanceSing en andere talentenjachten is dat de deelnemers moeten kunnen dansen en zingen. Twee jury's beoordelen de talenten van de kandidaten en als we John de Mol mogen geloven, brengt dit programma een nieuwe superster voort die echt alles kan. In de eerste aflevering viel ons op dat de grote favoriet van de show een oude bekende is.

Sherefa Yorks verscheen voor het eerst op televisie toen ze 9 jaar oud was. Ze deed mee aan het Junior Songfestival met haar zelfgeschreven liedje Hé, hé, hé en een jonge Holly Mae Brood als achtergronddanseres.

Sherefa is duidelijk een groot talent en wij zijn fan, er is ook geen regel dat alleen amateurs mee mogen doen aan deze wedstrijd. Het is alleen opvallend dat dit programma nieuwe multitalenten moet ontdekken en het grootste talent in 2014 al deelnam aan The Voice en tijdens The Clash werd verslagen door Romy Monteiro... die nu DanceSing presenteert! En om het cirkeltje rond te maken; beide dames zaten in het team van jurylid Trijntje.

De afgelopen vier jaar is Sherefa een betere zangeres geworden en dat bewees ze in 2018 toen ze meedeed aan het vergeten SBS6-programma So You Think You Can Sing. In deze show moesten talenten zichzelf na een auditie op een ranglijst zetten en als het publiek dezelfde ranglijst had, werd er geld gewonnen. Het programma was een flop, maar Sherefa maakte veel indruk.

Wij zijn overtuigd dat Sherefa er wel gaat komen, ze heeft alles in zich om een ster te worden, maar DanceSing zal niet meer zijn dan de zoveelste talentenjacht in haar muzikale carrière. 

DanceSing is iedere donderdag te zien om 20:30 uur op SBS6.

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4