De dramaserie Riverdale brengt volgend seizoen een ode aan Luke Perry en Shannen Doherty zal in de speciale aflevering een belangrijke rol spelen.

Luke Perry was erg geliefd op de set van Riverdale en zijn dood hakte er flink in bij de cast en crew van de dramaserie. De makers besloten zijn personage Fred Andrews daarom een waardig afscheid te geven met een speciale aflevering. In dit eerbetoon zal ook zijn goede vriendin Shannen Doherty te zien zijn, dat liet producent Roberto Aguirre-Sacasa weten tijdens entertainmentbeurs Comic-Con.

Beverly Hills, 90210

Volgens Aguirre-Sacasa probeerde Perry vanaf het begin al een rol in de serie te regelen voor zijn Beverly Hills, 90210-collega en is dit een wens van hem die eindelijk uitkomt. "Ze waren zulke goede vrienden, en toen we dit eerbetoon in elkaar gingen zitten, wilden we het zo speciaal mogelijk maken, en dus vroegen we Shannen voor een belangrijke en super emotionele rol."

 

Article continues after the ad

Seizoen 4

Het vierde seizoen van Riverdale begint op woensdag 9 oktober in Amerika en zal een dag later, op donderdag 10 oktober, te zien zijn op Netflix. Deze eerste aflevering, genaamd In Memoriam, is ook gelijk het emotionele eerbetoon aan Luke Perry.

More content below the advertising