Source
ANP Foto

Vanaf volgende week gaat Operatie Beveiliging van start. In deze nieuwe realityserie volgen we een aantal beveiligers op de zwaarste dagen van hun werk!

Alcohol

Nederlanders zijn gek op feesten, evenementen en festivals. Maar met veel mensen op een kluitje kan de sfeer al snel omslaan, zeker als er drugs of alcohol in het spel zijn. Aan de beveiligers de taak om dan alles in het gareel te houden. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. In de nieuwe realityserie Operatie Beveiliging lopen we een dagje mee met de dames en heren die de feestende massa onder controle moeten zien te houden!

Ronnie Flex

In de eerste aflevering van Operatie Beveiliging zien we hoe de beveiligers in actie komen op het jaarlijkse Oktoberfest. Daar dreigt het feest onder invloed van talloze liters alcohol flink uit de hand te lopen.  Ook moeten de beveiligers ingrijpen bij een concert van de populaire rapper Ronnie Flex wanneer verschillende fans flauwvallen bij het zien van hun idool. Het programma is gemaakt door PosVideo. Dit productiehuis maakte eerder programma’s als Het Geheim van de Meester, Mag Dat?! en Stelletje Pottenbakkers.

Operatie Beveiliging is vanaf 18 juli iedere donderdag te zien 20.30 uur.

Article continues after the ad
More content below the advertising