Source
ANP Foto

Ruzies over een erfenis kunnen soms hoog oplopen. In Eerlijk Zullen We Alles Delen gaat SBS op zoek naar een oplossing voor het conflict!

Pijnlijk

In het vorige seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak kregen drie zussen het met elkaar aan de stok over de erfenis van hun moeder. De uit de hand gelopen familieruzie leverde een van de meest pijnlijke en emotionele afleveringen uit de reeks op. Blijkbaar heeft dat SBS op een idee gebracht, want de zender kondigde deze week een aan programma aan dat geheel is gewijd aan familieconflicten over de erfenis!

Mediator

In Eerlijk Zullen We Alles Delen wordt de hulp ingeroepen van experts op het gebied van erfrecht, mediators en psychologen om een einde te maken aan slepende familieruzies die draaien om een erfenis. Het is nog niet bekend wie het programma zal presenteren. Het kan ook nog wel even duren voor we daar achterkomen. Eerlijk Zullen We Alles Delen zal namelijk in de loop van volgend jaar pas in première gaan. Het is trouwens niet het eerste nieuwe programma van SBS dat draait om de dood. Eerder kondigde de zender al een format aan waarin BN'ers te gast zijn op hun eigen uitvaart.

Article continues after the ad
More content below the advertising