'Gewone' mensen met acteerambities hebben zich de afgelopen maanden opgegeven voor het programma Filmster Gezocht (M/V). Vanavond gaat het programma eindelijk van start!

Mensen zonder acteerervaring, maar die overtuigd zijn dat ze net zo goed kunnen acteren als Barry Atsma of Carice van Houten, hebben zich met een zelfgemaakte video aangemeld bij het nieuwe SBS-programma Filmster Gezocht (M/V). De jury bestaande uit acteur Frank Lammers, actrice Isa Hoes en regisseur Tim Oliehoek bekijken de audities, waarin bekende scènes worden nagespeeld, en maken hun selectie. Leontine Borsato presenteert het programma en leidt alles in goede banen. 

De geselecteerde kandidaten krijgen thuis het goede nieuws te horen van een BN’er en moeten gelijk aan het werk door samen een scène te spelen. Dat moet direct gebeuren en kan soms plaatsvinden in de huiskamer maar ook in de sportschool. Na de eerste drie auditieafleveringen gaan de beste zes kandidaten door naar de volgende ronde. Zij moeten zich bewijzen in verschillende genres, zoals comedy en sketch maar ook drama en crime. Om de ambitieuze amateurs daarvoor klaar te stomen, krijgen ze les van grote namen zoals Georgina Verbaan en Jelka van Houten. 

Filmster Gezocht (M/V) is vanavond te zien op 21:30 uur op SBS6

Article continues after the ad
More content below the advertising