Samantha 'Barbie' de Jong hoorde dat de vriendinnen van haar exen een liedje over haar gaan maken en daar is ze niet blij mee. 

Shownieuws kreeg een filmpje toegestuurd van Lisa uit Ex on the Beach en Naomi Collinda waarin de twee laten weten dat ze een liedje gaan maken. Het nummer zou Ik ben beter dan je ex gaan heten en dat zou een verwijzing zijn naar Samantha 'Barbie' de Jong. Lisa date namelijk met Barbie's ex-vriendje Jeffrey Lake en Naomi is de vriendin van Michael van der Plas, de ex-man van Barbie.

Article continues after the ad

Koningin Barbie

Daar is deze 'koningin of reality' niet van gediend en ze reageerde op Instagram met meerdere berichten waarin ze laat weten dat het haar helemaal niks doet dat er over haar gepraat wordt. In het eerste bericht zegt ze onder andere. "3 seizoenen Oh Oh Cherso, oh oh tirol 9 EIGEN series gedragen, gemiddeld 1 miljoen kijkers per week. Lieve ‘reality sterretjes’ we praten pas verder als jullie dit op je CV kunnen schrijven..." 

Verschut

Het bericht gaat verder met wat advies aan de dames. "je zet jezelf er alleen maar verschut mee normaal besteed ik me aandacht hier echt niet aan maar toen ik het las dacht ik ag ah hoe moete jullie je voelen zeg besteed je aandacht aan andere dingen maja zulke dingen deed ik ook toen ik jong was 22 ofzo."

#maakmenietdruk

In het tweede bericht toont ze een plaatje met de tekst over haar succesvolle reality-carrière en in het derde bericht laat ze weten dat ze zich niet druk maakt.

Wanneer Lisa en Noami hun 'hitsingle' over Barbie uitbrengen is nog niet bekend. 

More content below the advertising