Source
ANP Foto

Na een zware periode lijkt Samantha de Jong strijdvaardiger dan ooit. De realityster laat weten 'een nieuwe start te maken' en ze neemt daarbij geen blad voor de mond.

Het leven lachte Samantha de Jong de afgelopen jaren niet bepaald toe. De realityster ondernam de twee zelfmoordpogingen. Ook liep haar huwelijk met Michael van der Plas op de klippen. Maar Barbie is terug en dat zullen we weten ook! Op Instagram haalde Samantha fel uit naar de mensen die haar het leven zuur maakten.

Article continues after the ad

Op Instagram schrijft Barbie: “Ik ga ook een hele nieuwe start maken en de rest verrot maar, schijnheilige walgelijke mensen, maar karma is a bitch! Over een ander wat zeggen terwijl ze zelf geen haar beter zijn, hahaha lach me kapot. Nou, toedeloe viezerikken!!” Het is niet helemaal duidelijk op wie de scheldkanonnade gericht is, maar Samantha maakt van haar hart in ieder geval geen moordkuil. Gelukkig gaat het de realityster inmiddels weer voor de wind: zo is ze al vier maanden samen met haar ‘steun en toeverlaat’ Maron Hill.

More content below the advertising