We zijn nog maar bij de vierde aflevering van Expeditie Robinson en in Kamp Zuid is de bom al gebarsten. 

Uit het niets werd Donny Roelvink opgeschrikt door geschreeuw van Aisha. Toen hij ging kijken wat er aan de hand was, liep Aisha boos weg en deed Nienke haar best om te vertellen wat er plaats had gevonden. Dat bleek nog niet zo simpel. Want de ruzie ging over een hangmat... ja dat lees je goed.

Aisha zat in de hangmat en Corry zocht de schaduw op. Aisha vond dat Corry te dichtbij kwam, zei daar iets over en kreeg als reactie "het is altijd wat met jou". Dat was de druppel voor de rapper, die geen blad voor haar mond neemt en zelf ook toegeeft een grote bek te hebben. De ruzie kan je hier checken. 

Ook voormalig kandidaat Soundos was erg onder de indruk van de aflevering en gaf haar ongezouten mening op Instagram. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even bijkomen van die heftige aflevering.. wat vond Soundos ervan? #expeditierobinson @soundos_el_ahmadi

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Expeditie Robinson is iedere donderdag te zien op RTL 5 om 20:30 uur en de volledige aflevering kan je terugkijken op RTL XL

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.