Waar de fans al bang voor waren, is tóch waarheid geworden: Ruud Feltkamp verlaat na twaalf jaar soapdorp Meerdijk.

Ruud is pas zestien als-ie bebeugeld en al Meerdijk binnenstapt. En nu, ruim een decennium later, is het voorbij voor het karakter Noud Albers. Feltkamp in RTL Boulevard gisterenavond: "Ik heb het zó ontzettend leuk gehad daar, en het voelt zó tegennatuurlijk om er weg te gaan." De soaphunk stapt trouwens niet zomaar op: Ruud gaat de zaken in. "Een jaar geleden ben ik helemaal verslaafd geraakt aan cryptocurrencies en met mijn broer ben ik een trading platform begonnen: Cryptohopper." Hierop helpen de gebroeders Feltkamp beginners in de handel in cryptomunten een beetje op weg. 

Dat doen ze trouwens niet geheel onverdienstelijk. Cryptohopper staat momenteel in de top 5 van de best scorende start-ups van Nederland. Het gaat zelfs zo goed, dat de Ruud en Pim binnenkort met niemand minder dan Prins Constantijn het vliegtuig naar Silicon Valley instappen. 

Ruud heeft de laatste opnames inmiddels achter de rug en het afscheid zit erop. Wanneer hij voor het laatst op tv te zien is, is nog niet bekend. 

Article continues after the ad
More content below the advertising