Waar de fans al bang voor waren, is tóch waarheid geworden: Ruud Feltkamp verlaat na twaalf jaar soapdorp Meerdijk.

Ruud is pas zestien als-ie bebeugeld en al Meerdijk binnenstapt. En nu, ruim een decennium later, is het voorbij voor het karakter Noud Albers. Feltkamp in RTL Boulevard gisterenavond: "Ik heb het zó ontzettend leuk gehad daar, en het voelt zó tegennatuurlijk om er weg te gaan." De soaphunk stapt trouwens niet zomaar op: Ruud gaat de zaken in. "Een jaar geleden ben ik helemaal verslaafd geraakt aan cryptocurrencies en met mijn broer ben ik een trading platform begonnen: Cryptohopper." Hierop helpen de gebroeders Feltkamp beginners in de handel in cryptomunten een beetje op weg. 

Dat doen ze trouwens niet geheel onverdienstelijk. Cryptohopper staat momenteel in de top 5 van de best scorende start-ups van Nederland. Het gaat zelfs zo goed, dat de Ruud en Pim binnenkort met niemand minder dan Prins Constantijn het vliegtuig naar Silicon Valley instappen. 

Ruud heeft de laatste opnames inmiddels achter de rug en het afscheid zit erop. Wanneer hij voor het laatst op tv te zien is, is nog niet bekend. 

De Bella's gaan op herhaling

Je dacht dat het concept van loserige zangclubjes op highschools na zes seizoenen Glee uitgeput was? Think again!

De Barden Bellas zijn terug! Het muzikale a cappella zanggroepje doet mee met een internationale wedstrijd, die nog nooit door een Amerikaans team is gewonnen.

Deze aangenaam pretentieloze muzikale comedy bewijst dat met het juiste tempo, pakkende oneliners en puike comedy-acteurs zelfs het meest belegen gegeven nog steeds kan werken. De Bella’s (zie deel 1) krijgen na een hilarische blunder slechts één kans om hun eer te redden. Zal het Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Emily (Hailee Steinfeld) en de anderen lukken hun Duitse tegenstander in te maken? Behalve de humor is ook de muziek dik in orde – voor de diverse wedstrijden werden onder meer winnaars van Amerikaanse talentenjacht The Sing-Off gebruikt. 

Pitch Perfect 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op Net5.

De wereld draait door

 • Hans van Eenennaam is mede-ontwikkelaar van een nieuw medicijn dat ingezet wordt bij immuuntherapie om kanker te bestrijden. Hij zit aan tafel met Patricia Dobbe, die ermee behandeld werd.
 • Schrijfster Roxane van Iperen schreef een boek over de bijzondere geschiedenis van haar huis, dat belangrijk onderduikadres te zijn geweest, gerund door de twee joodse verzetszussen Brilleslijper. Ze zit aan tafel met Rob Brandes en Kathinka Rebling, de kinderen van de twee verzetszussen.
 • De vierde editie van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life', met deze keer Stef Bos
 • Tafeldame vanavond is Halina Reijn.

RTL Late Night met Twin Huys

 • Seal (foto) is in het land en speelt bij Twan een akoestische versie van Kiss from a Rose
 • Eugène, de vader van Laura H., en Thomas Rueb vertellen over de zaak van Neerlands bekendste Syriëganger
 • Debby Gerritsen en Tatum Dagelet over de uitreiking van de VIVA400 Awards, die vanavond worden uitgereikt aan ambitieuze, succesvolle vrouwen
 • Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, over de kritiek op natuurdocumentairemaker David Attenborough
 • Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Pauw

 • Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Emma Wortelboer blikken terug op 13 jaar Spuiten & Slikken
 • Coen Verbraak, Jessica Durlacher en Ronald Giphart over Joost Zwagermans literaire erfenis
 • Rob Bertholee neemt na zeven jaar afscheid als hoofd van de AIVD.