Source
Beeld: RTL (Tamara de Kruijff)

Vanavond gaat de quiz Ik weet er alles van van start. En die dagelijkse spelshow zal net iets anders verlopen dan je gewend bent!

In de meeste quizzes is het belangrijk dat je een zo’n breed mogelijke algemene kennis hebt. Maar dat geldt niet voor Ik weet er alles van. In deze spelshow nemen kandidaten het tegen elkaar op die heel veel van één bepaald onderwerp weten: of dat nu de Friese taal, de Tour de France of Lee Towers is, hoe specifieker hoe beter. Op Instagram legt presentator Ruben Nicolai de quiz zelf uit!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link voor aanmelden in bio!

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

 

Nicolai heeft er alvast zin in! In een interview met Televizier zegt de kersverse presentator: “Ik heb al lang geen quiz meer gepresenteerd, dus het is erg leuk dat weer te doen. Ik vermaak me ontzettend. Vooral als ik zie hoe competitief mensen worden.” Daarnaast laat RTL de bekende Nederlanders even voor wat ze zijn. Maar dat vindt Nicolai helemaal niet erg. “De kandidaten zijn een keer geen BN’ers, een verademing. De deelnemers zijn normale mensen die veel afweten van een bepaald onderwerp. Dat is nogal een verschil qua ego’s. Heerlijk!”, aldus de quizmaster.

Ik weet er alles van is vanaf vanavond iedere werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

More content below the advertising