Source
Foto: William Rutten

Volgens Albert Verlinde zou 6 Inside de grote concurrent worden van RTL Boulevard. Daar is niks van terecht gekomen en de rubriek stopt.

In de aanloop naar de nieuwe entertainmentrubriek 6 Inside werd het programma opgehemeld door presentatoren Albert Verlinde en Jan Versteegh. Het zou een grote concurrent worden voor het saaie RTL Boulevard en werd hier en daar al de 'Boulevard-killer' genoemd. Totdat de kijkcijfers bekend werden en bleek dat er niet meer dan 250.000 mensen naar keken. Dat aantal werd daarna alleen maar lager en lager.

Article continues after the ad

Geen tweede seizoen

Om die reden komt er geen tweede seizoen van 6 Inside. Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network, zegt daarover: "6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd." Hij bedankt de medewerkers voor hun bevlogenheid en professionaliteit en steekt hand in eigen boezem. "Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen."

6 Inside is komende maand nog te zien op SBS6 en vanaf 1 juli komt er een tijdelijk programma op de plek van de entertainmentshow. Louwerens: "Voor het najaar werken we aan een vooravond die hopelijk beter aansluit bij de behoeften en wensen van onze kijker."

More content below the advertising