RTL staat erom bekend dat ze met grote regelmaat James Bond-films herhalen, maar in april zendt de omroep voor het eerst Spectre uit!

Nog een maandje wachten en dan draait No Time to Die in de bioscoop. In dit 25e avontuur van James Bond kruipt Daniel Craig voor het laatst in de huid van de superspion. Dat is voor RTL een goede reden om de Bond-films weer uit de kast te trekken en voor de zoveelste keer te herhalen. Maar het zijn niet alleen herhalingen! Op 5 april wordt Spectre voor het eerst op televisie getoond, waarna de film op 11 april wordt herhaald...

In dit 24e deel doet James Bond onderzoek naar een mysterieuze criminele organisatie genaamd S.P.E.C.T.R.E. en ontdekt hij dat een oude bekende verantwoordelijk is voor heel veel narigheid in zijn leven. In de aanloop naar de tv-première van Spectre op RTL 4 zendt de omroep ook nog Quantum of Solace (1 april) en Skyfall (3 april) uit. Wie niet zo lang wil wachten, kan nu al terecht op Videoland. Daar zijn sinds 2 maart àlle films van James Bond te zien.

Spectre zie je op zondag 5 april om 20:00 uur op RTL 4.

Article continues after the ad

Update: In verband met de uitbraak van het Coronovirus is de première van No Time to Die uitgesteld van 2 april naar 12 november 2020. 

More content below the advertising