Source
ANP Foto

De eerste confrontatie tussen Badr Hari en Rico Verhoeven liep niet helemaal zoals gepland. Maar het lijkt erop dat de kemphanen elkaar binnenkort opnieuw in de ring treffen!

Blessure

De verwachtingen waren hooggespannen toen Badr Hari en Rico Verhoeven elkaar drie jaar geleden voor het eerst in de ring troffen. Aan het gevecht kwam echter vroegtijdig een eind nadat Badr de wedstrijd na twee rondes moest staken na een armblessure. Maar het heeft er alle schijn van dat een rematch tussen de rivalen niet lang meer op zich laat wachten…

Article continues after the ad

 

Ander daglicht

Vandaag twitterde kickboksorganisatie Glory een Romeinse twee met als bijschrijft ‘Unfinished business’. Een vrij cryptische boodschap, maar die komt in een ander daglicht te staan wanneer we het Instagram-account van Verhoeven er op naslaan. Hij schreef gisteren: “Ik maak altijd af waar ik aan begin. Let maar op mijn woorden.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always finish what I start.....mark my words!

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

 

Duel

‘Toevallig’ verscheen er op de Instagram-pagina van Badr Hari een vergelijkbaar bericht. “Het is zover”, schreef Hari bij een foto waarin hij oog in oog staat met een tegenstander die verdacht veel lijkt op Verhoeven. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is, meent het AD dat het duel zal plaatsvinden in december. Dan zou Badr na een schorsing van negentien maanden opnieuw in actie mogen komen tegen zijn rivaal!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time's up...

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

 

More content below the advertising