Rossana Kluivert heeft een missie! Ze zet alles op alles om straathonden in Curaçao te redden en de dieren een goed huisje te geven. Maar dat kan ze niet alleen. 

Curaçao telt ongeveer 25.000 straathonden die een zwaar leven leiden en iedere dag sterven er tientallen pups. Hondenliefhebster Rossana Kluivert vindt dit verschrikkelijk en besloot er iets aan te doen. Ze startte het Kluivert Dog Rescue Center om de honden op te vangen, te verzorgen en te helpen aan een goed thuis. 

Dat kan ze niet alleen en ze wordt hierbij geholpen door haar man Patrick Kluivert en hun kinderen Nino en Shane. Ook beroemde vrienden zoals Johnny de Mol, Olcay Gulsen en Viktor Brand helpen een handje. Tijdens het opzetten van dit centrum werd ze door de camera's van TLC gevolgd. 

Ben je nu gemotiveerd om ook een hondje te helpen? Via de website van het Kluivert Dog Rescue Center kan je Rossana Kluivert helpen aan alles wat ze nodig heeft om te slagen in haar missie. 

Rossana Kluivert On A Mission is vanaf vandaag wekelijks te zien om 20:30 uur bij TLC.

De 12 van Oldenheim hield meer dan een miljoen kijkers in de ban en ook al was het verhaal klaar na twaalf afleveringen, de spannende serie gaat gewoon door met een nieuw seizoen. 

Het was nooit de bedoeling dat De 12 van Oldenheim een tweede seizoen zou krijgen, maar het was zo een groot succes dat RTL wel gek zou zijn om niet door te gaan met de thrillerserie. Dat zorgde wel voor een klein probleempje. Het verhaal had namelijk een duidelijk begin en eind. In de eerste aflevering verdween een meisje en in de laatste aflevering werd uitgelegd wat er allemaal gebeurde. 

Deze maand starten de opnames van het tweede seizoen en dit wordt een compleet nieuw verhaal. In De 12 van Schouwendam gaat het plaatsje Schouwendam gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken?

De cast is in dit tweede seizoen ook helemaal anders. De hoofdrollen zijn voor Gijs Naber (Judas), Carine Crutzen (De zaak Menten) en Huub Stapel (Flikken Rotterdam). Ook Benja Bruijning (De mannen van dokter Anne), Fockeline Ouwekerk (Moordvrouw) en Meral Polat (De Luizenmoeder) hebben ook een rolletje in de serie.

De 12 van Schouwendam is dit najaar te zien bij Videoland en begin 2020 bij RTL4.

Spectaculair en stoer

Wanted had gemakkelijk een kloon kunnen worden van The Matrix, maar in handen van regisseur Bekmambetov is het een spektakelfilm met Angelina Jolie op haar stoerst. 

Wes is een ongelooflijke loser die op een dag wordt benaderd door de stoere Fox. Zij vertelt hem dat Wes' verdwenen vader lid was van een verbond van moordenaars. Wes heeft dezelfde bijzondere talenten en met de hulp van Fox ontwikkelt hij zijn bliksemsnelle reflexen en fenomenale behendigheid. Wanneer hij uitgroeit tot een getalenteerde killer ontdekt hij dat zijn collega's gevaarlijker zijn dan gedacht. 

Na The Matrix waren slow motion vuurgevechten opeens helemaal hot. Talloze films kopieerden de actie, maar niemand slaagde erin de sciencefictionklassieker te evenaren. Wanted is de uitzondering. Het simpele verhaal is een prima kapstok voor een bak overdonderende actie en spectaculaire special effects. Pluspunt: Angelina Jolie heeft er nog nooit zo stoer bijgelopen als in deze actiefilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.