Rossana Kluivert heeft een missie! Ze zet alles op alles om straathonden in Curaçao te redden en de dieren een goed huisje te geven. Maar dat kan ze niet alleen. 

Curaçao telt ongeveer 25.000 straathonden die een zwaar leven leiden en iedere dag sterven er tientallen pups. Hondenliefhebster Rossana Kluivert vindt dit verschrikkelijk en besloot er iets aan te doen. Ze startte het Kluivert Dog Rescue Center om de honden op te vangen, te verzorgen en te helpen aan een goed thuis. 

Dat kan ze niet alleen en ze wordt hierbij geholpen door haar man Patrick Kluivert en hun kinderen Nino en Shane. Ook beroemde vrienden zoals Johnny de Mol, Olcay Gulsen en Viktor Brand helpen een handje. Tijdens het opzetten van dit centrum werd ze door de camera's van TLC gevolgd. 

Ben je nu gemotiveerd om ook een hondje te helpen? Via de website van het Kluivert Dog Rescue Center kan je Rossana Kluivert helpen aan alles wat ze nodig heeft om te slagen in haar missie. 

Rossana Kluivert On A Mission is vanaf vandaag wekelijks te zien om 20:30 uur bij TLC.

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.