Source
Beeld: AVROTROS (Ruud Baan)

De voorbereidingen voor het volgende hoofdstuk van Wie is de Mol? zijn in volle gang. Rik van de Westelaken licht alvast een tipje van de sluier op over het land waar het nieuwe seizoen zich afspeelt!

Hoewel het nog wel even kan duren voordat het volgende seizoen van Wie Is De Mol? in première gaat, wordt er al druk gespeculeerd over de kandidaten en de locaties van de nieuwe reeks. Presentator Rik van de Westelaken gooide deze week nog even wat extra olie op het vuur. Op zijn Instagram deelde hij een exotisch kiekje met als bijschrift: “Eindelijk een geschikte achtergrond gevonden voor een foto met selfiekoning @nickdirkzwager.”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk een geschikte achtergrond gevonden voor een foto met selfiekoning @nickdirkzwager

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) op

 

Aangezien de opnames voor Wie is De Mol? altijd plaatsvinden in mei en juni, zijn de volgers van Van de Westelaken ervan overtuigd dat we hier het decor zien van het komende seizoen. De ‘Molloten’ begonnen dan ook meteen met raden. Maar er is weinig eensgezindheid onder de reacties. De één roept China, terwijl de ander ervan overtuigd is dat het Mexico of Nieuw-Zeeland is. Eén ding is zeker: dit is geen gewoon vakantiekiekje. WIDM-regisseur Rick McCullough plaatste namelijk gisteren een foto met het als veelzeggend bijschrift: ‘Home is where the heart is! #wieisdemol’. Het lijkt er dus op dat de opnames van het populaire spelprogramma zijn voltooid!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

home is where the heart is! #widm20 #wieisdemol? #longtimefromhome #finally #tiredbuthappy

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

 

More content below the advertising