Binnenkort kunnen we genieten van een nieuw seizoen van Orange is the New Black. In deze video wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht!

Komende zomer gaat het nieuwe seizoen van Orange is the New Black van start. Hierin probeert Piper Chapman (gespeeld door Taylor Schilling) haar oude leventje weer op te pakken nadat ze haar gevangenisstraf heeft uitgezeten. Gisteren verscheen een video waarin de datum van de seizoenspremière wordt bekendgemaakt. Vanaf vrijdag 26 juli kunnen we genieten van nieuwe afleveringen van dit gevangenisdrama. Om de voorpret te verhogen, is in de video te zien hoe de cast van OITNB de openingstune zingt!

Article continues after the ad

 

Voor de fans van Orange is the New Black zal het nieuws bitterzoet zijn. Het zevende seizoen in de reeks is namelijk ook meteen het laatste seizoen. Het gevangenisdrama is al vanaf 2013 te zien bij Netflix, waarmee het een van de langstlopende series is van de streamingdienst. In die periode won OITNB verschillende belangrijke televisieprijzen, waaronder vier Emmy Awards. Laten we hopen dat het langverwachte slotseizoen ook goud waard is!

More content below the advertising