Source
Beeld: KRO-NCRV (Stijn Ghijssen)

Natuurlijk zou de zomer niet compleet zijn zonder De Slimste Mens. Gelukkig keert deze populaire kennisquiz volgende maand alweer terug!

De Slimste Mens is al bijna vijftien jaar een van de meest geliefde quizzen op de Nederlandse televisie. Ook deze zomer keren Philip Freriks en Maarten van Rossum dan ook weer terug als respectievelijk de goedgemutste presentator en het nukkige jurylid. Nu weten we ook wanneer het nieuwe seizoen van De Slimste Mens in première gaat. KRO-NCRV onthulde dat de nieuwe afleveringen vanaf 15 juli te zien zullen zijn!

Article continues after the ad

 

Helaas is nog niet bekend welke deelnemers in de zomermaanden zullen strijden om de titel van De Slimste Mens. Het vinden van BN’ers die nog niet hebben meegedaan zal er in ieder geval na al die jaren op worden. Eén ding is zeker: een van de kandidaten mag zich de opvolger noemen van Peter Hein van Mulligen. Deze econoom mocht zich na de finale van het vorige seizoen de slimste noemen. Andere bekende Nederlanders die met de overwinning aan de haal gingen, zijn onder meer presentator Art Rooijakkers, televisierecensent Angela de Jong en alleskunner Arjen Lubach.

More content below the advertising