Topdarter Raymond van Barneveld neemt in stijl afscheid van zijn imposante dartscarrière. Barney staat op 8 februari namelijk in de Ziggo Dome, samen met de band Navarone, BN'ers als Robin van Persie en Rafael Van der Vaart én collega-legendes zoals Phil Taylor. 

Barney Dome - Farewell To The Legend sluit op 8 februari 2020 de carrière van één van Nederlands bekendste darters groots af. Tickets (vanaf €43,68) zijn inmiddels te koop. Raymond nodigt vrienden van binnen en buiten zijn dartswereld uit voor een speciale competitie.

Legendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George worden in een competitie gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart om de strijd aan te gaan om de prijs van de avond. Ook treedt Navarone op. De band speelt Barneys lievelingsnummers én brengt de opkomsttunes van de collega-darters ten gehore. 
 

Article continues after the ad

Barney Dome

”Het is een ongelofelijke eer om zo’n avond als afscheid aangeboden te krijgen", reageert Barney. "Ik kijk er naar uit om enkele mensen die ik tijdens mijn loopbaan heb leren kennen weer te zien en ik laat me verder verrassen." De organisatie houdt nog enkele verrassingsacts geheim. 
 


De carrière van Raymond van Barneveld

Ook gaat de Barney Army samen met hun idool terugblikken op zijn succesvolle carrière, waar hij eind 2019 mee stopt. Barney hoopt in december tijdens de PDC World Championships zijn laatste wedstrijd te spelen. “Ik doe er nu alles aan om die wereldkampioenschappen te halen”, aldus Raymond: ”Maar ik probeer vooral te genieten."

Tickets voor Barney Dome - Farewell To The Legend zijn nu te koop op de website van Ziggo Dome.

More content below the advertising