We hebben weer een extra reden om wakker te blijven voor de Oscars. Niet alleen maakt Bohemian Rhapsody kans op meerdere prijzen, Queen gaat ook optreden tijdens de show. 

Bohemian Rhapsody is niet alleen een gigantisch succes in de bioscoop, maar ook erg geliefd bij de critici. De film is genomineerd voor vijf Oscars, waaronder Beste Film en Beste Acteur. Om het feestje compleet te maken, is Queen ook uitgenodigd. Brian May en Roger Taylor treden sinds 2011 op met zanger Adam Lambert, die ze leerden kennen tijdens zijn deelname aan American Idol, en het trio zal op 24 februari de Oscars rocken.

Article continues after the ad

Naast een Oscar voor Beste Film en Beste Acteur, natuurlijk voor Rami Malek als Freddie Mercury, maakt Bohemian Rhapsody ook kans op Beste Geluid, Beste Montage en Beste Geluidseffecten. De prijzen worden op 24 februari uitgereikt, maar vanwege het tijdsverschil is het dan al 25 februari in Nederland. 

In de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari wordt de awardshow live uitgezonden om 2.00 uur op Net 5. Op 25 februari is de samenvatting te zien om 18.30 en 23.20 uur op Net5

More content below the advertising