Source
ANP Foto

Momenteel draait de hitfilm Rocketman in de bioscopen. Maar de makers kijken nu al uit naar hun volgende film over een Britse rocklegende!

Muzikale filmbiografieën waren nooit helemaal verdwenen, maar dankzij het megasucces van Bohemian Rhapsody lijkt het genre populairder dan ooit! Ook Rocketman, met Taron Egerton als Elton John, ligt op koers op een kaskraker te worden. Maar Matthew Vaugh, de producer van de Elton John-film, droomt al van een volgende filmbiografie. Deze moet draaien om de Britse rocklegende David Bowie!

Article continues after the ad

 

In een interview met Screen Rant onthult Vaughn: “Als ik een film mocht regisseren over David Bowie, zou dat een droom zijn die uitkomt. Zijn muziek is onovertroffen.” Hij is echter niet de eerste die op dit idee komt. Er wordt al een film gewerkt genaamd Ziggy Stardust, die de vroege jaren van Bowie belicht. Deze zou het echter zonder de hits moeten stellen van de excentrieke zanger. Vaughn heeft daar zo zijn eigen gedachten over. “Een film maken over Bowie maken zonder zijn muziek klinkt als een waardeloos idee, maar misschien ben ik gewoon cynisch.”

More content below the advertising