Source
ANP Foto

Prins Harry blijkt er een gezonde voorkeur voor Amerikaanse televisieactrices op na te houden. Voor hij in het huwelijk trad met Meghan Markle, was de prins naar verluidt geobsedeerd door Jennifer Aniston!

Dat blijkt uit een nieuw boek en een documentaire die momenteel in de maak zijn over prins Harry. De Britse prins is momenteel gelukkig getrouwd met Meghan Markle. Voordat hij als een blok viel voor de voormalige Suits-ster, was hij echter smoorverliefd op Jennifer Aniston. De prins zou van haar in de ban zijn geraakt door een GQ-cover uit 2009, waarop zij slechts gehuld in een stropdas poseerde voor de camera. De voormalige Friends-actrice is momenteel te zien in de Netflix-komedie Murder Mystery.

Article continues after the ad

 

Volgens de Sunday Mirror zou de prins Jennifer allerlei emoji's hebben gestuurd, nadat hij achter haar telefoonnummer was gekomen. Daarnaast zou tegen vrienden hebben gezegd dat zijn televisieliefde ‘prinsessenmateriaal’ was. Toch is het nooit van een date gekomen. De prins is zestien jaar jonger dan Jennifer en dat vond de Friends-actrice naar verluidt een te groot leeftijdsverschil om in te gaan om de royale avances. Krijg je de kans om de prins op het witte paard te ontmoeten, is het weer niet goed…

More content below the advertising