Kees & Co keert terug op televisie, maar dit keer zonder buurvrouw Sonja. In RTL Boulevard werd bekend gemaakt wie er in deze nieuwe reeks naast Kees komt wonen.

Buurvrouw Sonja was een belangrijk onderdeel van comedyserie Kees & Co, maar in dit nieuwe seizoen keert alleen Simone Kleinsma terug als Kees. Er moest dus weer gezocht worden naar een nieuwe beste vriendin van Kees. In RTL Boulevard werd bekend gemaakt dat Plien van Bennekom de rol gaat spelen van buurvrouw Bianca. 

Plien beschrijft haar personage Bianca als een creabea die strooit met overbodige adviezen. "Ik ben goedbedoeld, hinderlijk aanwezig." In het nieuwe seizoen heeft zoon Rudie, gespeeld door Tibor Lukács, een relatie met Coosje, een rol van Chantal Janzen, en Kees komt terecht in dit hectische gezin. 

Het nieuwe seizoen van Kees & Co wordt in 2019 opgenomen. 

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.