Volgend jaar verschijnt Onward in de bios. En de eerste trailer belooft alvast een hartverwarmende animatiefilm in de beste Pixar-traditie!

Onward speelt af in een wereld vol eenhoorns, elven en kabouters. Maar los daarvan lijkt deze sprookjeswereld verdacht veel op de onze. De fantasyfiguren moeten namelijk ook gewoon in de file staan, hun huiswerk doen en de hond, pardon, draak, uitlaten. De elvenbroers Ian en Barley Lightfoot denken echter dat er nog genoeg magie te vinden is in de wereld. Samen besluiten ze dan ook op avontuur te gaan…

Article continues after the ad

 

Onward komt uit de koker van Pixar, de animatiestudio die eerder tekende voor hits als Toy Story, Finding Nemo en Inside Out. Het is nog even afwachten of Onward net zo’n kaskraker wordt, maar de voortekenen zijn alvast goed! Zo zijn de hoofdrollen van de elvenbroers voor Tom Holland (Avengers: Endgame) en Chris Pratt (Guardians of the Galaxy). Regisseur Dan Scanlon maakte daarbij eerder de onweerstaanbare animatiefilm Monsters University. Kortom, fans van Pixar hebben weer iets om naar uit te kijken!

Onward draait vanaf 4 maart 2020 in de bioscopen.

More content below the advertising