'Pino' voelt zich al jaren minachtend behandeld door de NTR. Nu de omroep Sesamstraat in de ban doet, gaat hij definitief los op zijn ex-werkgever. 

"We werden langzaam maar zeker buitenspel gezet en mochten daar vooral niets over zeggen", zo onthulde Renée Menschaar, de vrouw die al bijna drie decennia in het Pino-pak kruipt en hem van een stem voorziet, in De Coen & Sander Show. "Ons niet op de hoogte houden als wij vroegen van: hoe gaat het nou? Dan kregen we rollende ogen of een sneer’’, zo zegt ze over omroep NTR. 

Article continues after the ad


Inwoners van Sesamstraat zijn boos

Gisteren hoorden we al dat Aart Staartjes er ook nogal mee in zijn maag zit. 'Mister Sesamstraat' vindt het besluit van NTR zelfs "schandalig". "Ik ging er wel van uit dat we niet meer aan het werk zouden komen, maar op de één of andere manier raakt het mij enorm door de behandeling", zo gaat Renée verder. "Ik raak daar zo van overstuur dat ik denk: wat hebben wij jullie misdaan?"
 


Loslopende Pino

De Pino-poppenspeelster wilde eigenlijk nog een keer met pak en al naar buiten rennen. "De laatste dag dat wij werkten vorig jaar april, toen dacht ik wel: als we het nu te horen krijgen dan ren ik met pak en al de deur uit en dan ga ik er nog leuke dingen mee doen." Ze vindt het heel erg dat dit niet meer kan. "Mijn hele ziel en zaligheid zat in Pino."

More content below the advertising