Gisteren zat Peter R. de Vries wéér in een interview met Wilfred Genee. In dit nieuwe interview blikken de heren terug op hun vórige interview. Wat ging er fout? 

Café Hendriks & Genee van afgelopen zondag begon met een onaangenaam en ongemakkelijk interview met Peter R. de Vries. Hierin vlogen Genee en De Vries elkaar aan en hing er een gespannen sfeertje. Gisteren zat Peter in Wilfreds radio-programma op BNR. "Wat was dat nou tussen ons?", vraagt Wilfred. Peter: "Wil je dat écht weten?"

Het beruchte interview kun je hieronder terugzien: 

Article continues after the ad

De Vries vs. Genee

"Om te beginnen hield jij je niet aan de afspraak waarvoor ik was uitgenodigd", begint De Vries. "En je had de neiging om te laten merken dat je de knipselmap over mijn leven had gelezen." Ook vroeg de misdaadverslaggever zich af waar Genee "in hemelsnaam" naartoe wilden met "allerlei voorvallen uit een heel ver verleden". 
 


Café Hendriks & Genee

Volgens Peter veranderde hun gesprek in een rommelig interview doordat Wilfred onder druk stond. "Je begon steeds meer te praten en vergat vragen te stellen." Komende zondag mag Wilfred Genee het nóg een keer proberen, maar dan met andere gasten. Hij en Hélène Hendriks ontvangen in hun voorlopig laatste uitzending van Café Hendriks & Genee onder meer Johan Derksen én Angela de Jong. 
 


Café Hendriks & Genee is zondagavond om 22:00 te zien op Veronica.

More content below the advertising