Vanavond gaat Expeditie Schoonmoeder van start. Hierin probeert Patty Brard te bemiddelen tussen geliefden en hun schoonfamilie!

Hoewel mensen hun partner zorgvuldig uitkiezen, krijg je je schoonmoeder er gratis bij! Dit zorgt nog wel eens voor spanningen binnen de relatie, zeker als de geliefden partij kiezen voor hun familie. En laten we eerlijk zijn, niemand wil graag kiezen tussen zijn partner en zijn ouders. In Expeditie Schoonmoeder reizen vier mensen met hun schoonmoeder naar een onbewoond eiland om hun ruzies bij te leggen. En daarbij worden ze bijgestaan door niemand minder dan Patty Brard!

Article continues after the ad

 

De verhalen van de kandidaten maakten diepe indruk op Patty. “Wat ik heel schrijnend vond was dat een van de kandidaten al jaren geen contact meer had met haar schoonmoeder. Die had daardoor haar kleinkinderen nog nooit gezien”, zo vertelt LaBrard tegen het ANP. Patty hoopt dan ook dat de deelnemers op het onbewoonde eiland tot inkeer komen: “De essentie van het hele verhaal is eigenlijk: van ruzie word je niet gelukkig. Ruzie is niet nodig. Je moet een manier vinden om met elkaar om te gaan in plaats van ruzie te maken.”

Expeditie Schoonmoeder is vanavond om 20:30 uur te zien op TLC.

More content below the advertising