Na een korte flirt met RTL 4 heeft Patty Bard bekend gemaakt dat ze definitief terugkeert bij SBS6. Ze heeft een exclusief contract getekend voor vier jaar.

Patty Brard gaat de komende vier jaar aan de slag bij Talpa Network en haar nieuwe avontuur begint volgende week al. Vanaf 18 maart is Albert Verlinde een weekje op vakantie en Patty vervangt hem als Insider bij 6 Inside. Over een paar weken keert ze terug bij Shownieuws en later dit jaar krijgt ze nog een nieuw programma op SBS6. De mogelijkheid wordt open gehouden dat ze ook voor Net5 programma's gaat maken.

Thuiskomen

In een reactie vertelt Brard erg blij te zijn met haar terugkeer op SBS6. "Dit voelt op alle fronten als thuiskomen! Onlangs heb ik eenmalig Albert Verlinde vervangen in 6 Inside. Dat beviel goed en daarna ben ik door Talpa benaderd met als gevolg dat ik nu bij SBS6 een mooi scala aan mogelijkheden krijg. Hieruit blijkt dat de zender een grote waardering voor mij heeft."

Fris en fruitig

Brard vertrok in 2017 bij SBS6 omdat de zendermanager haar niet meer fris en fruitig vond. Ze zocht haar heil ergens anders en werkte zich weer op tot veelgevraagde presentatrice. Het leek er eventjes op dat ze een vast contract zou tekenen bij RTL 4, maar dat ging op het laatste moment niet door omdat ze niet exclusief voor de omroep wilde werken.

Article continues after the ad

Uitzondering

Voor SBS6 maakte ze echter een uitzondering. "Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheden die mij bij Talpa geboden worden en heb ongelooflijk veel zin om binnenkort weer volop voor SBS6 aan de slag te gaan."

Patty Brard is iedere woensdag te zien als presentatrice van Hotter Than My Daughter om 20:30 uur op RTL 5.

6 Inside is iedere werkdag te zien om 18:00 uur op SBS6

More content below the advertising