Source
Foto: ANP

Het zit Patricia Paay niet mee. Na een operatie aan haar heup op vrijdag belandde ze zaterdag weer in het ziekenhuis na een val van de trap. 

Patricia Paay is dit weekend van de trap gevallen en het scheelde niet veel of het had heel slecht af kunnen lopen. In de Telegraaf vertelt de 70-jarige presentatrice haar verhaal. Paay: "Ik kan maar heel weinig zeggen. Met veel pijn en onder de pillen lig ik momenteel in bed. Alles, maar dan ook alles doet zeer."

Wat is er gebeurd?

Het ongeluk gebeurde zaterdag, een dag na een eerdere ziekenhuisopname. "Afgelopen vrijdag ben ik geopereerd aan mijn heup. Dat was goed gegaan en dus mocht ik naar huis. Ik stond nog wel wat te wankelen op mijn benen en daardoor is het blijkbaar misgegaan. Ik stond boven aan de trap en raakte mijn evenwicht kwijt. Ik viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden."

Schade

Na haar val was ze erg duizelig en werd er gelijk een ambulance gebeld. Ze heeft niets gebroken, maar de presentatrice heeft wel moeite met haar zicht. "De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam." Er wordt nu onderzoek gedaan om te kijken of er geen schade is aan haar geopereerde heup.

Article continues after the ad
More content below the advertising