Source
ANP Foto

Het Celebrity Call Centre draait nu al op halve kracht: nog voor de première heeft Patricia Paay zich teruggetrokken uit het BNNVARA-programma.

Vorige maand schreven we nog dat Patricia Paay een van de deelnemers was van het BNNVARA-programma Celebrity Call Centre. Maar vandaag maakte de omroep bekend dat LaPaay zich op het laatste moment heeft teruggetrokken. Er is geen officiële reden bekendgemaakt, maar het ligt voor de hand dat zij heeft moeten afzeggen vanwege haar val van de trap enkele weken geleden. De diva is nog steeds herstellende van dit nare ongeluk.

Article continues after the ad

 

Gelukkig is er al een vervanger gevonden. Voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk zal haar plaats innemen. In Celebrity Call Centre bieden bekende Nederlanders een luisterend oor aan anonieme bellers. Daarbij zullen de BN’ers ook advies geven over verschillende onderwerpen, uiteenlopend van familie tot seksualiteit. Onder meer Ryanne Dorst, Peter R. de Vries, Bobbi Eden, Filemon Wesselink, Ellie Lust, Jörgen Raymann en Lange Frans zullen deelnemen aan het van oorsprong Britse programma.

Celebrity Call Centre is vanaf 30 juni elke zondagavond te zien op NPO 3.

More content below the advertising